КОНЗЕРВАТИВА И ЕНДОДОНЦИЈА

Примена композитних материјала представља основу савремене стоматологије. Захваљујући модерној технологији смемо у потпуности да охрабримо присталице амалгамских испуна да данашњи композити испуњавају највише естетске и функционалне захтеве.

СТОМАТОЛОШКА ПРОТЕТИКА

Све више је пацијената којима је потребна опсежна и планска протетска реконструкција. Израда надокнада подразумева мултидисциплинарни приступ у планирању и реализацији рехабилитације крезубих пацијената. На основу претходно урађених ортопантомографских снимака, анализе модела за студије и жеље самог пацијента приступа се изради индивидуалног плана протетске терапије.

ПАРОДОНТОЛОГИЈА

Сведоци смо масовног присуства пародонтопатије код наших пацијената. Најчешће пацијенти нису ни свесни свог проблема. Правовременским указивањем на узрочника, а то су зубне наслаге и зубни каменац, можемо успорити напредовање болести.
Терапија: Уклањање меких и чврстих наслага, пескирање зуба, киретирање гингивалних и пародонталних џепова, консултације са специјалистима пародонтологије и планова пародонтално хируршких захвата.

ДЕЧИЈА СТОМАТОЛОГИЈА и ОРТОДОНЦИЈА

Правилно одржавање хигијене уста и зуба започиње у раном дечијем узрасту. Подједнако је битна брига како сталних тако и млечних зуба. Адекватним приступом стоматолога детету, могуће је решити проблеме који се јављају и код деце, као и створити навику редовног одласка детета стоматологу без страха.
-уклањање меких и тврдих наслага код деце
-превентивне профилактичке мере флуоризације зуба, заливање фисура сталних зуба
-савети и едукација о одржавању правилне оралне хигијене
-лечење и пломбирање млечних и сталних зуба код деце

ОРАЛНА ХИРУРГИЈА

Уз консултацију и сарадњу са специјалистима оралне хирургије приступамо проблемима из ове области.
Екстракција зуба, хируршко вађење изниклих и неизниклих зуба, уклањање периапикалних промена, компјутеризовано планирање и уградња денталних имплантата.

ANTI-AGING

Поред тога сто се хијалуронским филерима одређени недостаци коже могу санирати за само неколико минута- рецимо попуњавање бора или исправљање морфолошких неправилности-њима се подстиче и развој новог везивног ткива и спречава разградња постојеће хијалуронске киселине у кожи, што додатно побољшава изглед коже. Уједно то значи и да ефекат сваког наредног третмана хијалуронским филерима траје дуже и даје све видљивије резултате.

ДЕНТАЛНИ ТУРИЗАМ

Потреба за решавањем здравствених, а данас све више и денталних(стоматолошких) проблема нема “границе”. Доступност информације о адекватним стоматолошким услугама, добра препорука старих пацијената су почетак за комуникацију са пацијентима из иностранства.
На основу информативног разговора са пацијентом, о постојећем проблему, упућујемо га да уради ОПТ(ортопантомографски) снимак. Снимак пацијет шаље путем е-маил-а, потом се ради адекватна анализа ситуације и прави прелиминарни план терапије. Пацијент се информише о врсти интервенције које је потребно урадити, временском трајању лечења, цени лечења, као и његовој обавези да се у одговарајућем временском периоду јави на контролне прегледе.
Уколико пацијент прихвати услове, договарају се датум и време доласка. Могуће је заказати интервенције и више месеци унапред.
Уколико је потребно можемо организовати и смештај пацијенту.

АКЦИЈСКЕ ПОНУДЕ

Одобравамо 10% попуста за школарце, студенте, труднице и пензионере.

toothpaste, toothbrush, brushing teeth

АДРЕСА

РАДНО ВРЕМЕ

ПОНЕДЕЉАК -ПЕТАК 

10.00-21.00

СУБОТА 

10.00-14.00

НЕДЕЉА

НЕ РАДИМО

ПРАТИТЕ НАС

Scroll to Top